Fibernytt
Så var all kanalisation på plats på slingan och från Lackeviken. Det dåliga vädret i torsdags gjorde att det sista momentet med att lägga asfalt i det frästa spåret inte kunde göras. Detta kommer att bli klart kommande vecka. Allt har gått bra vad gäller vattenledningar och inga tillbud uppstod.

Nästa steg blir att få in fiber i kanalisationen. Men detta har vi i nuläget inga uppgifter om. Så det blir att vänta och se!
2020-10-23 Janolof Lundholm

Välkommen till Ängsfjärden
Ängsfjärden är ett område med såväl fritidshus som året-runt-boende. Området består av 39 fastigheter och ligger på Söderön i norra Roslagen.

Kombinationen av hav, underbar flora och fauna, samt närheten till sommaridyllerna Östhammar och Öregrund gör Ängsfjärden till ett riktigt smultronställe.

Kalendarium
2021-02-28 - Sista dag betala årsavgift
2021-03-31 - Sista dag för motioner
2021-04-23 - Fixardag, start kl 9:30

Vattenprov
Årets vattenprov har taits under juni månad och vattnet är tjänligt, sammaställning av vattenprover är uppdaterad. Många värden är bättre jämfört med föregående år och de kritiska värden har inte höjs. Den finner du under Medlemmar -> Dokumentarkiv -> Vattenprover.

2020-07-01 Leif, Sverre och Janne, vattumännen

Stämmoprotokoll
Nu finns stämmoprotokoll från både ordinarie stämma och extrastämmnan under medlemsinloggningen. Medlemmar -> Dokument -> Protokoll från stämmor.

2020-06-21 Janolof Lundholm, webbansvarig

Märk båtmotorn,
video från Polisen

Märk motorn - skydda dig mot båtstölder. En video från polisen - Kolla in den.

2020-05-07 Janolof Lundholm, webbansvarig

Grannsamverkan

               

Vad är Grannsamverkan? Tillsammans ökar vi tryggheten i vårt närområde genom att grannar iakttar och larmar polis när man ser något misstänkt. Vid pågående brott ring 112, tips till polisen ring 11414.

Läs mer om grannsamverkan här

För oss som är här
Protokoll och underlag från stämmor, båtplatsförteckning, resultat från vattenprover, mm finns på hemsidan under fliken Medlemmar. Logga in för att se detta.

Hitta till oss
Visa på kartan
Ängsfjärdens tomtområde

Se Ängsfjärden från ovan
Ta en flygtur över Ängsfjärden

 

Nedläggning av kanalisation för fiber 2020

Foto: J Lundholm

Vacker solnedgång 19 juli 2020

Foto: J Manner-Ramsten

12 ton sand till barnbadet en torsdag i juli 2020

Foto: P Ågren

Stämma i hamnen 23 maj 2020 med coronaavstånd

Foto: C Gullström

Högt vatten i hamnen 21 februari 2020

Foto: P Ågren